Burger Simple Tapi Sedap !!

Kadang kadang yang simple dan ringkas pun ok kan...lagi mudah....tak la pening nak pilih...bila dah banyak pilihan mula la rambang....

ehh jap...lupa nak inform... Sal cakap pasal minum petang...ada sekali tu gie dating dengan Mr Hubby....tak tau nak makan apa dah...lepak kat Kedai Makan Gelas Besar area Keramat...tempat ni famous gak...Sal paling suka air buah kat sini...memang superb !!

Memang pure di blend dari buah buahan asli...tak caye try order air kedondong asam boi....perghhh...kejapan Sal dah tertelan air liur sambil menaip entri...kihkihkih....

Lastime pegi tak sempat nak snap gambar air....lupa dan lapar punya pasal...tapi gambar burger sempat...burger simple je...tak nak yang special sebab sejak dua menjak ni tekak Sal dah lain macam benor rasanya...payah nak terima makanan...

Nextme kalau Sal order burger special...will share okey !!


Walaupun simple...tetap sedap...burger ni kalau kena sosnya ok la kan...kena yang pakai sos murah..waduhhh....gigit sikit je...yang selebihnya...fahamla sendiri...bukan menolak rezeki...tapi kau dah tak sedap mampu ke nak telan...huhuhu...

So pada kengkawan yang sempat singgah kat Gelas Besar ni...tak jauh dengan Masjid Keramat... ce try order keropok lekor...rasanya memang tak mengecewakan...


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

simple je ek

Farahain ZFA said...

kadang yang simple tu lah yang sedapkan.

Maria Firdz said...

Nampak roti dia tu sedap...

Dkna Abza said...

Kalau buat sendiri lagi sedap. Nak lebih sos ke mayonis ke.. Buh telor berbiji2 ke hehhee

LYRA lilyrayme said...

yum suka makan burger ;)

Asha Lya said...

Lya lbh gemar burger mcm ni brbnding mcd hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © - Kisah Pondok Kecil - Designed by azhafizah.com